Registrace Nejste přihlášen Košík V košíku máte 0 položku
Výsledná cena Vašeho nákupu je 0 ,- Kč

V našem eshopu můžete vybírat z téměř 130 druhů dortových forem, 400 druhů vykrajovátek, velkého množství vyklápěcích formiček a různých doplňků pro cukráře. Jsme výrobci téměř všech zde nabízených produktů

Milánské špagety

Autor: Tomáš Petrák | Vloženo: 04.01.2012 v 11:42:39

Ingredience
500g špaget
50g tuku
60g cibule
250g masové konzervy (uzeniny, mleté maso)
100g strouhaného sýra
sůl
pepř
rajčatový protlak
kečup

Postup
V dostatečně velké nádobě uvedeme do varu osolenou vodu (dávkovat na 100 g těstovin 1 litr vody). Do vroucí vody vložíme za stálého míchání špagety, rychle je opět uvedeme do varu a uvaříme do měkka. V průběhu vařaní špagety ode dna několikrát promícháme, uvařené scedíme a propláchneme teplou vodou.

Příprava masové směsi: na tuku zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, vložíme pokrájené maso, za stálého míchání opečeme, přidáme rajčatový protlak, promícháme a dochutíme solí a pepřem. Špagety urovnáme na talíř, doprostřed vložíme masovou směs s omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.
Dobrou chuť!