Registrace Nejste přihlášen Košík V košíku máte 0 položku
Výsledná cena Vašeho nákupu je 0 ,- Kč

Vyrobeno v ČeskuV našem eshopu můžete vybírat z téměř 110 druhů dortových forem, 400 druhů vykrajovátek, velkého množství vyklápěcích formiček a různých doplňků.

Marcipan na tortu

Autor: Iveta Gavaľová | Gavala1@post.sk | Vloženo: 17.11.2006 v 21:11:22

Marcipan;200 g.pras.cukru 200 g.sus.mlieko 200 g.cera Spolu zhnetieme, vyvalkame na pozadovanu hrubku asi pol centimetra na pocukrovanej podlozke pras. cukrom.Mozeme pridat pozadovanu farbu.

Do fóra mouhou přispívat pouze přihlášení uživatelé.



  • Marcipán v lednici

    Autor: Milan Bubal | Vloženo: 29.05.2009 v 11:05:58

    Netaje mi pokud je dost hustý a když potahuji dort, tak mezi marcipán a korpus nesmí krém a nebo musí nejprve stuhnout. Co se týká ozdob, tak je dobré je udělat den předem a nechat stuhnout, pak už nepovolí ani na krému. Jinak sušené mléko dávám jen 1 dávku ku 4 dávkám cukru a nemá pak pachuť mléka.
  • Marcipna na tortu

    Autor: Alena | Vloženo: 16.05.2008 v 12:05:48

    Dobrý deň. Čítala som vaše články o marcipáne a chcem vám povedať, že ja pečiem profesionálne a robím iba marcipánové torty. Recept, ktorý uviedla pani Gavaľová, nie je zlý, ale čítala som aké s ním máte problémy. Môj marcipán môže ísť aj do chladničky, na slnko, do vlhka a stále ostane taký aký má byť. Ja dávam napr. 5 polievkových lyžíc odtučneného sušeného mlieka, 6 polievkových lyžíc jemného práškového cukru, 1 kávovu lyžičku céry a trochu vody, to záleži od hustoty hmoty. Ak chcem farebný marcipán, tak do vody pidam potravinársku farbu. Urobím z toho cesto a vyváľkam na pocukrovanej podložke.
  • Marcipán v lednici

    Autor: Iva | Vloženo: 24.10.2007 v 13:10:11

    Marcipán na dortu právě vůbec nesmí do lednice.
  • marcipán

    Autor: Veronika Blahová | Vloženo: 17.10.2007 v 22:10:05

    Dobrý večer paní Ivano,já jsem se s táním marcipánu setkala jenom když byla moc tenká vrstva,ale prý je to vlhkostí v lednici.Při skladování marcipánového dortu by měla být lednice na plný výkon.
  • Marcipan

    Autor: Ivana Baluskova | Vloženo: 17.10.2007 v 14:10:51

    Dobry den chci poprosit o radu.Upekla jsem dort ,potahla jej marcipanem ktery jsem zakoupila v pekarne.Vse bylo ok az do doby kdy jsem dottu dala do lednice.Marcipan se zacal rozpoustet tim padem i zdobeni kremem zacalo opadavat,muzete mi poradit kde jsem udelala chybu?Nebo mi napsat recept na vyrobu marcipanu?Predem dekuji za odpoved.
  • cierny marcipan

    Autor: lucia kolarikova | lucia.kolarikova@gmail.com | Vloženo: 26.09.2007 v 12:09:53

    dobry den chcela by som sa opytat,ako sa da vyrobit sedy alebo cierny marcipan..velmi by ste mi pomohli..dakujem
  • dorty

    Autor: Lenka Čajková | Vloženo: 24.09.2007 v 21:09:34

    Dobrý večer, chtěla bych se Vás zeptat, pro mě nejdou vkládat fotky dortů. Už je to tak po druhé a nevím čím to je, pořád mě to hlásí chybu. Moc ráda bych chtěla soutežit. Děkuji za odpověď. Lenka